Thread: YouTube Must Be Down

  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 520
    I just logged onto YouTube and none of the videos will play. All it shows is a black rectangle where the video would be. Anyone else experiencing this, or could it be an issue with my computer???
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 3352
    Works fine for me. It most likely has something to do with your computer.

    Try updating your flash player, that's something that usually works for me.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 10350
    It's been working fine for me all day.
    https://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

    Come have the time of YOUR life with me and the gang at Retro-daze.org.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 1142
    I heard YouTube's been having problems with Chrome. Update your flash and maybe try another browser.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 520
    I just tried it with Internet Explorer and it's not even letting me sign into my YouTube account. Also when I click on a video, it doesn't open...the page just reloads. Must be an issue with YouTube if it won't work with neither browser I have (Chrome and IE).
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 3352
    Again... have you tried updating your flash player?
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 4632
    Update your flash player it will fix the problem.

    http://get.adobe.com/flashplayer/
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 74775
    Have you tried turning it off and on again?
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 4632
    Quote by DebrisStorm
    Have you tried turning it off and on again?


    That's the fix for everything when you ask the IT department at my job a question.

    Me: I keep getting this over flow error.
    $10 an hour IT guy: Restart your computer.
    Me: I did that.
    $10 an hour IT guy: I don't know, prolly a server issue, email (manager that knows a lot about computers, but will not teach anyone anything because he wants the company to keep him around).
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 74775
    Quote by bassman21
    Quote by DebrisStorm
    Have you tried turning it off and on again?


    That's the fix for everything when you ask the IT department at my job a question.

    Me: I keep getting this over flow error.
    $10 an hour IT guy: Restart your computer.
    Me: I did that.
    $10 an hour IT guy: I don't know, prolly a server issue, email (manager that knows a lot about computers, but will not teach anyone anything because he wants the company to keep him around).


    Watch the IT Crowd. Common joke there.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 1292
    I clogged YouTube.

    [Removed]
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 357
    It's fine with me.
    [IMG]http://www.majhost.com/gallery/metrukuta/Other/krooldance.gif[/IMG] - GIF made by Emkay of GavHub II (Please don't bug them).
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 683
    Quote by bassman21
    Quote by DebrisStorm
    Have you tried turning it off and on again?


    That's the fix for everything when you ask the IT department at my job a question.

    Me: I keep getting this over flow error.
    $10 an hour IT guy: Restart your computer.
    Me: I did that.
    $10 an hour IT guy: I don't know, prolly a server issue, email (manager that knows a lot about computers, but will not teach anyone anything because he wants the company to keep him around).

    ^That's how it's done!
    "ZERO CRATES!" --Jean-Baptiste Emanuel Zorg
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 74775
    My other solution, your monitor needs to be refreshed. Pick it up and shake it. That should do the trick.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 4632
    Yea that's how you degauss an LCD monitor.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 4632
    What the hell? Now I'm getting a blank screen on youtube videos through Internet Explore. Fire Fox works fine, but IE doesn't. It's doing it on both the 64 bit and 32 bit versions. I have the newest 32 bit version. The 64 bit is still in beta. I'll play with it and see if I can figure it out.

    Uninstalled, reinstalled and rebooted, stilling doing it. It works fine on my desktop.

    Edit: Found the fix. Delete temporary internet files.
  • avatar
    • 9 years 11 months ago
    • Posts: 357
    Quote by bassman21
    What the hell? Now I'm getting a blank screen on youtube videos through Internet Explore. Fire Fox works fine, but IE doesn't. It's doing it on both the 64 bit and 32 bit versions. I have the newest 32 bit version. The 64 bit is still in beta. I'll play with it and see if I can figure it out.

    Uninstalled, reinstalled and rebooted, stilling doing it. It works fine on my desktop.

    Edit: Found the fix. Delete temporary internet files.


    Well, it's acting up on Firefox now. And I have no idea where the temp. files are on my computer for the program.
    [IMG]http://www.majhost.com/gallery/metrukuta/Other/krooldance.gif[/IMG] - GIF made by Emkay of GavHub II (Please don't bug them).
Forum Staff
Super Admin: Vertex
Super Mods
Search